شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

طرح پیشنهادی فلاحت پیشه برای ادامه برجام

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که جمهوری اسلامی ایران باید در مقابل طرح فرانسوی‌ها مبنی بر توقف مقابل توقف طرحی تحت عنوان بازگشت در مقابل بازگشت را مطرح کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  حشمت الله فلاحت پیشه در تحلیلی از رفتارهای اخیر مقامات آمریکایی نسبت به ایران و پیشنهاد رئیس جمهور فرانسه، اظهار کرد: گام بعدی آمریکا یک نوع ارتباطی بین آخرین توئیت ترامپ و موضع ماکرون دارند. بعد از آنکه فرانسوی‌ها طرح توقف در مقابل توقف را مطرح کردند بلافاصله آقای ترامپ گفت که می‌خواهیم تحریم‌های تازه را شکل دهیم. این یعنی آمریکا به طور تلویحی موافق این طرح است. چون دیگر تحریمی نمانده که آمریکایی‌ها انجام دهند و همه تحریم‌ها را پیاده کردند.

 

به گفته وی، آمریکایی‌ها بخش اعظم بندهای پانزده‌گانه ذیل ماده ۴۲ فصل هفت را قبلاً اجرا کردند. لذا اکنون برخی اروپایی‌ها موضوع توقف مقابل توقف را در ادامه برجام مطرح می‌کنند که در آن نوعی همراهی توسط آمریکا وجود دارد. لازم است که جمهوری اسلامی ایران هم طرحی تحت عنوان بازگشت در مقابل بازگشت را مطرح کند.

 

فلاحت پیشه توضیح داد: بارها گفته‌ام یکی از دلایلی که قفل دیپلماسی از طرف ایران باز نمی‌شود این است که فقط یک طرح را نفی یا انکار می‌کنیم. حال اینکه در دنیای دیپلماسی اگر کشوری پیشنهادی را رد کند باید در مقابل آن پیشنهاد سازنده‌تری بدهد. ما این کار را نمی‌کنیم. به همین دلیل لازم است در مقابل توقف به توقف طرح بازگشت به بازگشت را مطرح کنیم. البته که جمهوری اسلامی ایران این آمادگی را اعلام کرده و گفته که اگر طرف مقابل به اجرای تعهدات باز گردد ما هم آمادگی بازگشت به تعهدات‌مان را داریم.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین در تحلیلی از رفتارهای انگلیسی‌ها در شرایط اخیر گفت: اولویت اصلی انگلیسی‌ها تعیین تکلیف سرنوشت برگزیت است که تمام سیاست خارجی‌اش از جمله ایران را در این قالب می‌بیند. در این بین یک سری مقتضیات سنتی بین ایران و انگلیس وجود دارد که در برهه فعلی هم در این راستا به آن عمل می‌شود. به همین دلیل می‌توان سیاست کج دار و مریز انگلیسی‌ها را در این قالب گنجاند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر